Wat doen wij

 

Op het gebied van kleding vermaken, repareren en veranderen kunt u bij ons terecht. Wij verstellen broeken, blouses, rokken, kolbert, jassen, mantels, overhemden, topjes en noem maar op. Zomer, winter, het maakt niets uit. Kleding wordt meestal ingekort, maar vergis u niet, want ook langer maken, zijnaden of de band van een rok of broek innemen of uitleggen behoort allemaal tot de mogelijkheden die wij aanbieden.

Daarnaast worden er ook veel reparaties uitgevoerd. Het maken van gescheurde naden, het repareren van ‘stoere’ gaten in jeans, het herstellen van ritsen in jassen of vesten. Ook voor het repareren is er veel te bedenken.

Bij het veranderen van kleding kunt u onder andere denken aan het inzetten van zakken in zijnaden, of een sluiting bij een binnenzak. Een rekbaar boord vervangen of het aanzetten van nieuwe knopen. Misschien wilt u wel een bepaald stiksel in een andere kleur? Of een andere sluiting in uw broek of rok, omdat u vanwege gezondheidredenen met de originele niet overweg kunt? Laat u gerust informeren naar de mogelijkheden.

Kleermakeronline.nl is een innovatief onderdeel van Riekie Ateliers, een regulier verander- en vermaak atelier waarbij jarenlange ervaring een basis legt om ons vakwerk, ook bij u aan te bieden. Het enige verschil maakt, dat u nu niet fysiek het atelier bezoekt, maar dat wij u online ondersteunen in een moderne tijd, met moderne mogelijkheden en middelen.

Uw kleding laten vermaken in 4 eenvoudige stappen

Stap 1

Uw wens doorgeven

Stap 2

Uw kleding laten ophalen

Stap 3

Verandering in het atelier

Stap 4

Op ieder gewenst adres weer ontvangen

Deze website is ontwikkeld door eConcepts