Actualiteiten

 

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen


In principe kunt u uw opdracht blijven ingeven tijdens de feestdagen. Ons atelier is gesloten vanaf donderdag 25 december tot en met 27 december en tussen 1 Januari en 4 Januari. 

Uw opdracht wordt wel ontvangen in ons systeem, echter zullen we afhankelijk van uw wensen even moeten nagaan of een ophaal- of levertijd haalbaar is. Mocht iets niet gaan dan nemen wij uiteraard contact  op.

 

5 juli 2014 - Bezoek nu onze Google+ pagina!

19 april 2014 - Geef nu uw oordeel op Facebook!

Hebt u onlangs iets besteld op onze website? Wij kijken zeer uit naar uw feedback. Plaats uw recensie op onze Facebook-pagina. U kunt dit doen door middel van een bericht op onze tijdlijn te plaatsen.

Klik hier

29 maart 2014 - Online Stomerijservice! Nu geopend

Heeft u kledingwerken thuis liggen waarvan u weet dat de tijd is aangekomen om deze eens naar de stomerij te brengen, maar u stelt het uit wegens gebrek aan tijd?

Dan is de Stomerijservice van kleermakeronline.nl de aangewezen oplossing. U bestelt thuis of vanuit het werk, op dezelfde wijze als u de overige producten op de website bestelt, een stoombehandeling voor een specifiek kledingstuk. U kunt er ook voor kiezen om naast een stoombehandeling het betreffende kledingsstuk tegelijkertijd te laten repareren of vermaken.

Per heden kunt u gebruik maken van de online stomerijservice van kleermakeronline.nl

Zie hier: Stomerijservice

22 maart 2014 - Jurgen den Balvert uitgeroepen tot creatiefste ondernemer


Op 11 maart j.l. is Jurgen den Balvert namens Atelier Riekie uitgeroepen tot creatiefste ondernemer van Zevenaar. De verkiezing was een initiatief van MKB Zevenaar. Jurgen den Balvert is eigenaar van kledingatelier Riekie, gevestigd in Zevenaar, en tevens de bezielende kracht achter de onlangs opgerichte website kleermakeronline.nl, waar mensen uit alle windstreken kleding kunnen laten vermaken, reperaren, aanpassen e.d. Uw deel in het bestelproces vindt geheel plaats vanuit de luie stoel thuis. U bestelt op de website, uw kleding wordt opgehaald en enkele dagen later ontvangt u uw kleding gerepareerd, vermaakt of aangepast retour.

Klik op onderstaande links naar de website van de Gelderlander en van MKB Zevenaar om meer te weten te komen over de berichtgevingen rondom de verkiezingen:

 

Afbeelding Jurgen MKB verkiezingen

Uw kleding laten vermaken in 4 eenvoudige stappen

Stap 1

Uw wens doorgeven

Stap 2

Uw kleding laten ophalen

Stap 3

Verandering in het atelier

Stap 4

Op ieder gewenst adres weer ontvangen

Deze website is ontwikkeld door eConcepts